Ingerichte tenten Jutterstenten

Da's nog eens lekker op vakantie gaan! De gezelligheid van een camping, maar met de luxe van thuis. Onze Jutterstenten bieden dé oplossing voor de verwende kampeerder die wat meer comfort zoekt. Op boerderijcamping Anemoonè staan zeven van deze luxe tenthuizen in verschillende groottes. De volledig ingerichte tenten zijn van alle gemakken voorzien. U hoeft alleen uw persoonlijke spullen maar mee te brengen.

De solide tenten zijn geschikt voor maximaal 4 personen en ingericht met een flinke eethoek, opbergkasten en verwarming. De stoere keuken, gemaakt van juthout heeft een 4-pits kookstel, koelkast en waterkoker. Natuurlijk vindt u er voldoende keukengerei om zelf een maaltijd te kunnen bereiden.

De bedden zijn comfortabel en u slaapt onder een dekbed. Op de veranda van uw Jutterstent kunt u in de gereedstaande zonnestoeltjes lekker buiten zitten. Buiten eten kan op de picknicktafel die voor de deur staat. Voor het Glamping Kamperen hebben wij vijf 4-persoons en twee 2-persoons  Jutterstenten beschikbaar.

Jutterstent De Rigel

Onze Jutterstent Rigel is ingericht voor 4 personen.

Er is een goed ingerichte keuken aanwezig voorzien van een 4-persoons gasfornuis, koelkast  en voorzien van een volledige keukenuitrusting. Er is stromend warm en koud water in de keuken en de Rigel heeft toilet en douche in de tent. De bedden zijn voorzien van goede matrassen, dekbedden en kussens. Bij aankomst liggen bedlinnen, handdoeken en een keukenset bestaande uit een keukendoek, theedoek en vaatdoek + afwasborstel voor u klaar.

Jutterstent Rigel is gelegen aan de buitenrand van onze camping. Rondom de Rigel is  veel ruimte om buiten te zijn. Onder de veranda staat een picknicktafel vanwaar u uitkijkt over de landerijen. Verder is rondom de tent een windsingel aanwezig voor beschutting. Uw auto kan bij de tent geparkeerd. Middenin centraal gelegen is een speeltuin voor de kinderen, gelegen bij het sanitairgebouw van de camping. Hier kunt u uw verse broodjes bestellen.
Voor de koudere momenten is een gaskachel aanwezig.

Er is genoeg ruimte om een kinderledikantje bij te plaatsen. Op verzoek zijn kinderbedjes en kinderstoelen aanwezig. Huisdieren toegestaan.

1003823-Custom
1003827-Custom
1003830-Custom

Jutterstent De Compass

De Compass is een tenthuis ontworpen en gemaakt door Texelaars Roland Dob en Eva Mondeel. Een echt Texelse tenthuis. De inrichting bestaat uit veel hout. In deze tent hebben we twee 2-persoons bedden, de ene is een bedstee in de kamer/keuken, het andere bed is achter het keukentje. De bedden zijn voorzien van goede matrassen, kussens en dekbedden. Bij aankomst ligt bedlinnen voor u klaar, evenals handdoeken en een keukenset. (keukendoek, theedoek, vaatdoek en afwasborstel).

Zoals alle Jutterstenten is ook de Compass voorzien van een goed ingerichte keuken met stromend koud water, een koelkast en een kachel voor de koudere dagen. Buiten staat een eigen toilet. Douchen kunt u in het nabij gelegen sanitairgebouw van de camping, daar is ook een campingkeuken waar u de afwas kunt doen. Rondom de Compass heeft u veel buitenruimte en een veranda met picknicktafel om fijn buiten te kunnen genieten.Tevens is buitenmeubilair aanwezig.

De ruimte rondom Compass is beschut door een windsingel. Voor de kinderen is er in het midden van de camping een speeltuintje en genoeg ruimte om lekker te ravotten.
Voor de koudere momenten is een gaskachel aanwezig. Kinderledikantjes en kinderstoelen zijn op verzoek aanwezig.

Honden toegestaan, hiervoor vragen we 4,00 euro per hond per dag. Verse Broodjesservice aanwezig.

1003849-Custom
1003847-Custom
1003851-Custom

Jutterstent De Hunte

De Jutterstent Hunte is ingericht voor 4 personen. De tent is voorzien van twee slaapvertrekken, een met een tweepersoons bed en in het andere vertrek een stapelbed. De bedden hebben goede matrassen, 1-persoons dekbedden,  kussens en bedlinnen zijn aanwezig. Ook handdoeken en een keukenset(keukendoek, theedoek, vaatdoek, afwasborstel) liggen voor u klaar. De juthouten keuken is voorzien van een vierpits fornuis, koud stromend water, een koelkast en volledig ingericht met alles wat u nodig heeft om een goede maaltijd te maken.

Een kachel is aanwezig voor de koudere momenten. Buiten naast de Jutterstent staat het toilet, douchen kunt u in de nabij gelegen sanitairruimte van de camping. Bij het sanitairgebouw is een campingkeuken waar u ook kunt afwassen. Onder de veranda staat een picknicktafel. Buitenmeubilair aanwezig.

 De tent is beschut door een windsingel en er is veel ruimte om buiten te zitten en te spelen. Voor de kinderen is er midden op de camping een speeltuin en ruimte om lekker te ravotten.

Honden zijn toegestaan, hiervoor vragen we 4,00 euro per hond per dag. Verse Broodjesservice aanwezig.

LiselotteSchooCamping-AnnemooneSeptKlein-4-Custom
1002953-Custom
1002960-Custom

Jutterstent KW 149

De Jutterstent KW 149 is ingericht voor 4 personen. De tent is voorzien van twee slaapvertrekken, een met een tweepersoons bed en in het andere vertrek een stapelbed. De bedden hebben goede matrassen, 1-persoons dekbedden,  kussens en bedlinnen zijn aanwezig. Ook een keukenset(keukendoek, theedoek, vaatdoek en afwasborstel) en een handdoek liggen voor u klaar.

De juthouten keuken is voorzien van een vierpits fornuis, koud stromend water, een koelkast en volledig ingericht met alles wat u nodig heeft om een goede maaltijd te maken. Een kachel is aanwezig voor de koudere momenten. Buiten naast de Jutterstent staat het toilet, douchen kunt u in de nabij gelegen sanitairruimte van de camping. Bij het sanitairgebouw is een campingkeuken waar u ook kunt afwassen. Onder de veranda staat een picknicktafel.

De tent is beschut door een windsingel en er is veel ruimte om buiten te zitten en te spelen. Voor de kinderen is er midden op de camping een speeltuin en ruimte om lekker te ravotten. In de KW 149 is ruimte om een kinderbedje te plaatsen. Kinderledikantjes en kinderstoelen zijn op verzoek aanwezig.

Honden zijn toegestaan, hiervoor vragen we 4,00 euro per hond per dag. Verse Broodjesservice aanwezig.

1002965-Custom
1002951-Custom
1002954-Custom
1002961-Custom
1002964-Custom

Jutterstent HD 99

Jutterstent HD 99 is een vierpersoons Jutterstent. In het woonvertrek staat een eethoek en is er een klein zitgedeelte. In de afgescheiden slaapvertrekken staat in het ene vertrek een 2-persoons ledikant en in het andere een stapelbed. Deze bedden zijn voorzien van goede matrassen, kussens en dekbedden. Bij uw aankomst liggen bedlinnen, handdoeken en een keukenset. (keukendoek, theedoek, vaatdoek en afwasborsel) voor u klaar. De houten keuken is voorzien van warm en koud stromend water, een vierpits fornuis, koelkast en verder alles wat u standaard nodig heeft in de keuken.

Voor de koudere momenten is een gaskachel aanwezig. Deze Jutterstent is voorzien van toilet en douche in de tent. . Buitenmeubilair aanwezig. 

Rondom de HD 99 staat een windsingel voor beschutting. De speeltuin voor de kinderen is nabij de tent gelegen. In deze Jutterstent is genoeg ruimte om een kinderbedje bij te plaatsen. Kinderbedje en kinderstoel op verzoek aanwezig.

Honden zijn toegestaan, hiervoor vragen we 4,00 euro per hond per dag. Verse Broodjesservice aanwezig.

LiselotteSchooCamping-AnnemooneSeptKlein-18-Custom
1003842-Custom
1003841-Custom
1003843-Custom
1003844-Custom

Jutterstent Alesia

De Jutterstent Alesia is ingericht voor 2 personen.

Naast de eethoek is er een klein zitgedeelte. Er staan boxspringbedden in de tent voorzien van goede matrassen,dekbedden en kussens. Bij uw aankomst ligt bedlinnen voor u klaar evenals handoeken en een keukenset. (keukendoek, theedoek, vaatdoek,afwasborsel). In de Jutterstent heeft u toilet en douche.De juthouten keuken is voorzien van koud en warm stromend water, 4-pits fornuis, koelkast en wat verder nodig is in een goed uitgeruste keuken.
Voor de koudere momenten is er een gaskachel aanwezig. Er is genoeg ruimte om een kinderbedje bij te plaatsen. Kinderbedje en kinderstoel op aanvraag aanwezig. Op de veranda staat een picknicktafel zodat u ook bij goed weer buiten kunt genieten. Tevens is er buitenmeubilair aanwezig.  Rondom de Alesia staat een windsingel voor beschutting.
Honden toegestaan. Hiervoor rekenen we 4,00 euro per huisdier per dag.
Verse Broodjesservice aanwezig.

1003804-Custom
1003805-Custom
1003808-Custom
1003810-Custom

Jutterstent Benares

De Jutterstent Benares is ingericht voor 4 personen.

Naast de eethoek is er een klein zitgedeelte. Er staan boxspringbedden in de tent voorzien van goede matrassen,dekbedden en kussens. Bij uw aankomst ligt bedlinnen voor u klaar evenals handoeken en een keukenset. (keukendoek, theedoek, vaatdoek,afwasborsel). In de Jutterstent heeft u toilet en douche. De juthouten keuken is voorzien van koud en warm stromend water, 4-pits fornuis, koelkast en wat verder nodig is in een goed uitgeruste keuken.

Voor de koudere momenten is er een gaskachel aanwezig. Er is genoeg ruimte om een kinderbedje bij te plaatsen. Kinderbedje en kinderstoel op aanvraag aanwezig. Onder de veranda staat een picknicktafel zodat u ook bij goed weer buiten kunt genieten. Tevens is er buitenmeubilair aanwezig.  Rondom de Benares is een windsingel voor beschutting.

Honden toegestaan. Hiervoor rekenen we 4,00 euro per huisdier per dag. Verse Broodjesservice aanwezig.

1003795-Custom
1003798-Custom
1003813-Custom
1003814-Custom

Faciliteiten

 • beschutte, ruime plaatsen
 • eigen toilet
 • elektra
 • gratis WIFI
 • speelterrein, speeltoestellen
 • parkeergelegenheid
 • volledige inrichting
 • kooktoestel
 • koelkast
 • overdekte fietsenstalling
 • laadpunt elektrische fietsen
 • fietsverhuurservice
 • broodjesservice
 • honden toegestaan
 • picknicktafel
 • zonnestoelen
 • bedlinnen
 

De Jutterstent Alesia is ingericht voor 2 personen.

Naast de eethoek is er een klein zitgedeelte.

Er staan boxspringbedden in de tent voorzien van goede matrassen,dekbedden en kussens. Bij uw aankomst ligt bedlinnen voor u klaar evenals handoeken en een keukenset. (keukendoek, theedoek, vaatdoek,afwasborsel)

In de Jutterstent heeft u toilet en douche.

De juthouten keuken is voorzien van koud en warm stromend water, 4-pits fornuis, koelkast en wat verder nodig is in een goed uitgeruste keuken.

Voor de koudere momenten is er een gaskachel aanwezig.

Er is genoeg ruimte om een kinderbedje bij te plaatsen. Kinderbedje en kinderstoel op aanvraag aanwezig.

Op de veranda staat een picknicktafel zodat u ook bij goed weer buiten kunt genieten. Tevens is er buitenmeubilair aanwezig.

Rondom de Alesia staat een windsingel voor beschutting.

Honden toegestaan. Hiervoor rekenen we 4,00 euro per huisdier per dag.

Verse Broodjesservice aanwezig.

Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE

Fietsverhuur
Fietsverhuur
Sanitair
Arrangementen
Sanitair